periergi

λένε ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα εσείς τι λέτε?


  κορίτσια-θαύματα,

  Μοιραστείτε
  avatar
  periergi
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 284
  Ηλικία : 44
  Τόπος : ηρακλειο κρητη
  Reputation : 0
  Points : 41
  Registration date : 11/08/2008

  κορίτσια-θαύματα,

  Δημοσίευση από periergi Την / Το Πεμ Αυγ 21, 2008 11:44 pm

  Ξεκίνησε σαν ένα ακόμα υπερφυσικό φαινόμενο για να καταλήξει σε μια πιο ευρεία μελέτη για την ίδια τη φύση της ζωής. Δύο αδελφές στη Ρωσία ισχυρίζονταν ότι μπορούσαν να δουν στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος, ακόμα και να διαγνώσουν ασθένειες. Τελικά οι επιστήμονες έφτασαν να μελετούν φωτεινά και σκοτεινά σημεία στο χώρο και στο ανθρώπινο σώμα, σημεία «ζωής» και σημεία «θανάτου». Μελέτες που αγγίζουν το υπερφυσικό !

  Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ' την αρχή. Τον Απρίλη του 2005, η ρωσική εφημερίδα "Trud-7" δημοσίευσε μια αναφορά για ένα υπερφυσικό φαινόμενο (όχι και τόσο σπάνιο γεγονός στη Ρωσία). Δύο αδελφές από την πόλη Ιβάνοβο, είχαν την υπερφυσική ικανότητα να βλέπουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να εντοπίζουν ασθενή όργανα! Βλέμμα-ακτινογραφία δηλαδή !!!

  Επιστήμονες πάντα επιφυλακτικοί σε τέτοια ζητήματα, αποφάσισαν να ελέγξουν την σοβαρότητα αυτών των αναφορών και επέβαλαν σε πειράματα τη μία από τις δύο αδελφές, την Valentina Sapozhnikova. Η Valentina σπουδάστρια της Ιατρικής Ακαδημίας μπορούσε να δει όργανα του σώματος και να διαγνώσει με μια ματιά αν αυτά ήταν υγιή ή όχι. Την ικανότητα αυτή δεν εμπόδιζαν φυσικά εμπόδια, είτε από χαρτί, είτε από μέταλλο.

  Το διαπεραστικό βλέμμα της Valentina της επέτρεπε να διαπερνά την ύλη και να διακρίνει φωτεινές ή σκοτεινές λάμψεις μέσα στο ανθρώπινο σώμα, ακόμα και κάποιους «γρόμπους». Από τις λάμψεις αυτές μπορούσε να διαγνώσει την κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου. Όμως υπήρχαν και εξαιρέσεις: Αν ένας άνθρωπος προσεύχονταν τότε ένα άλλο φως που αναδύονταν από αυτόν, στέκονταν εμπόδιο στο διαπεραστικό βλέμμα της και δεν μπορούσε να δει τις λάμψεις στο εσωτερικό του σώματος.

  Κι έτσι τα πειράματα άρχισαν... Η Valentina βρέθηκε ξαφνικά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και εκπλήσσοντας τους επιστήμονες είδε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι κάποια φωτεινά σημεία. Ήταν σημεία που είχε τοποθετηθεί νερό του οποίου η δομή είχε αλλαχθεί με μαγνητισμό. Προχωρώντας η Valentina εντόπισε ακόμα και τις συσκευές που είχαν μαγνητίσει το νερό.

  Εκπλήσσοντας ακόμα περισσότερο τους επιστήμονες, η Valentina επέδειξε κάποια σημεία που έβλεπε σκοτεινούς γρόμπους. Όταν τοποθετήθηκε νερό στα σημεία αυτά, μετά από δύο μέρες η δομή του νερού είχε καταστραφεί. Το «μαύρο σημείο» της Valentina αποδεικνύονταν ένα σημείο «αποσύνθεσης» της ύλης.

  Επιστρέφοντας στην... ιατρική χρήση του βλέμματος του υπερφυσικού κοριτσιού, η Valentina κατάφερε να διαγνώσει ασθένειες στους ίδιους τους επιστήμονες που μετείχαν στην ομάδα μελέτης, ακόμα και ασθένειες που δεν είχαν εκδηλωθεί ακόμα αλλά βρίσκονταν σε πρώιμο στάδιο!

  Και ενώ η επιστήμη «σήκωνε τα χέρια ψηλά», η Valentina συνέχιζε τα υπερφυσικά της κατορθώματα. Διαπίστωσε ότι μπορούσε να βλέπει τις φωτεινές λάμψεις ή τα σκοτεινά σημεία ακόμα και σε φωτογραφίες και εντυπωσιάζοντας όλους δήλωσε ότι δεν είδε φωτεινές λάμψεις στη φωτογραφία ενός άνδρα, ο οποίος είχε πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα !

  Όσο για το φαινόμενο της προσευχής, οι ερευνητές αναφέρουν μια ιστορία για κάποιους ορθόδοξους μοναχούς που φωτογραφήθηκαν πριν και μετά την προσευχή του γεύματός τους. Πριν την προσευχή οι φωτογραφίες έδειχναν κάποιες σκοτεινές κηλίδες γύρω από τους μοναχούς, ενώ μετά την προσευχή είχαν μετατραπεί σε φωτεινές λάμψεις.

  Με όλα αυτά οι επιστήμη αγγίζει πλέον ένα φυσικό πεδίο έξω από τις γνώσεις της. Κανένα πεδίο της σύγχρονης Φυσικής δεν μπορεί να εξηγήσει αυτά τα φωτεινά και σκοτεινά σημεία, δείγματα ζωτικότητας ή αποσύνθεσης της ύλης. Ίσως το φως αυτό αναφέρεται στην «αύρα» των μελετητών της μεταφυσικής ή ακόμα σε ένα ενεργειακό πεδίο που αναφέρεται ότι διαποτίζει το χώρο και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Αλλά αυτό το πεδίο - με αόρατα για τα φυσικά μας μάτια φωτεινά και σκοτεινά - είναι απρόσιτο για τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, αν και αποτελούσε γνώση και τομέα εμπειρίας για αρχαίους πολιτισμούς.

  Ίσως όταν οι Κινέζοι μιλούσαν για την ενέργεια «Τσι» που διαποτίζει το σύμπαν και τον άνθρωπο να μπορούσαν να «δουν» το «φως» που βλέπει η Valentina ή ίσως το «αστρικό φως» που αναφέρουν οι «εραστές» της μεταφυσικής των τελευταίων αιώνων να είναι υπεύθυνο γι' αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα.

  Το σίγουρο είναι ότι η επιστήμη του μέλλοντος έχει να μελετήσει και σε άλλα πεδία εκτός από αυτά που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας και τα μηχανήματά μας.

  Πηγή:Pathfinder

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Δεκ 11, 2018 3:13 pm