periergi

λένε ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα εσείς τι λέτε?


  Ζώδια και Οικονομία

  Μοιραστείτε
  vasoula
  vasoula

  Αριθμός μηνυμάτων : 108
  Ηλικία : 39
  Τόπος : krhth
  Reputation : 0
  Points : 23
  Registration date : 12/08/2008

  Ζώδια και Οικονομία

  Δημοσίευση από vasoula Την / Το Κυρ Μαρ 01, 2009 5:15 am

  ΚΡΙΟΙ

  Οι Κριοί είναι πιο εξαρτημένοι από το κύρος και τη φήμη από ότι με την περιουσία και δεν έχουν κανενός είδους τρέλα να γίνουν πλούσιοι. Προτιμούν να ξοδεύουν αντί να αποταμιεύουν και σπάνια προσέχουν ή βάζουν σε τάξη τα οικονομικά τους.

  ΤΑΥΡΟΙ

  Εργάζονται πολύ σκληρά για να κερδίσουν τα χρήματά τους, πράγμα που τους επιτρέπει να έχουν μια σταθερή πορεία σε αυτό το θέμα. Εντούτοις, ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων τους σχετίζεται πάντα με την οικονομική τους δυσπραγία. Με λίγα λόγια, με τα λεφτά αισθάνονται ευτυχισμένοι.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

  Δεν κολλάνε στα έξοδα, ειδικά όταν τα κάνουν για τους φίλους τους. Συνήθως, στέκονται ελάχιστα για να αξιολογήσουν τα οικονομικά τους. Δεν χάλασε και ο κόσμος αν δεν πληρώσουν τους λογαριασμούς στην ώρα τους, αν και είναι πάντα συνεπείς.

  ΚΑΡΚΙΝΟΙ

  Οι Καρκίνοι διακατέχονται από την έννοια της ασφάλειας, πράγμα που έχει αντίκτυπο στα λεφτά τους. Συνήθως, είναι οι τέλειοι συνέταιροι για διαπραγματεύσεις, αποταμιεύοντας το κατάλληλο ποσό για να επιτύχουν ένα ισορροπημένο προϋπολογισμό και συνήθως αποταμιεύουν περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο.

  ΛΕΟΝΤΕΣ

  Ζώδιο που απολαμβάνει μεν τα έξοδα αλλά δεν του αρέσει να έχει κανενός είδους χρέος. Συνήθως ξοδεύουν πολλές ώρες στα ψώνια και δεν μπορούν να αντισταθούν σε κάθε τύπο πολυτέλειας.

  ΠΑΡΘΕΝΟΙ

  Είναι πολύ επιφυλακτικοί και λογικοί όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων τους. Μπορούν να ζήσουν χωρίς μεγάλα προβλήματα με έναν λογικό μισθό που καταφέρνουν να τον προσαρμόζουν στα έξοδά τους, ενώ τα ψώνια δεν είναι απαραίτητο το αγαπημένο τους σπορ.

  ΖΥΓΟΙ

  Ποθούν συχνά την τάξη και την ισορροπία. Χάρη σε αυτό, μπορούν να αποταμιεύσουν πραγματικά πολλά λεφτά και πάντα πορεύονται ανάλογα με τα κέρδη τους. Πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να καταπνίξουν συνήθειες βαθιά ριζωμένες, όπως το τσιγάρο, προκειμένου να αποταμιεύσουν περισσότερα χρήματα.

  ΣΚΟΡΠΙΟΙ

  Έχουν ένα σταθερό ταμπεραμέντο, συχνά πιεστικό, το οποίο όμως λειτουργεί υπέρ των οικονομικών τους. Είναι πολύ λίγοι αυτοί οι Σκορπιοί που παραδέχονται ότι ξοδεύουν πολλά λεφτά, πάνω από όλα για το γεγονός ότι το χρήμα είναι για πολλούς από αυτούς μια δυνατή πηγή έντασης.

  ΤΟΞΟΤΕΣ

  Οι Τοξότες ήταν ανέκαθεν πολύ σπάταλοι, ποτέ δεν ανησυχούσαν για το χρήμα. Αν δεν το δουν σαν μια δουλειά που τη βαριούνται, θα μπορούν να κάνουν πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων τους. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που μπορούν να αποταμιεύσουν, μιας και οι περισσότεροι προτιμούν να ξοδεύουν με τους φίλους ή με τους συγγενείς τους.

  ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

  Χαρακτηρίζονται για την κακή διαχείριση του χρήματος χάρη στη σύνεσή τους και την προσκόλληση στη σκληρή δουλειά. Σαν αποτέλεσμα, συνήθως περνούν την περισσότερη ώρα τους δουλεύοντας παρά ξοδεύοντας.

  ΥΔΡΟΧΟΟΙ

  Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να κερδίζει πολλά χρήματα αν και δεν βλέπουν το χρήμα σαν το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή τους. Πάρα πολλοί Υδροχόοι καταφέρνουν να βάλουν στην άκρη ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν κάθε μήνα και χάνουν εύκολα την υπομονή τους, όταν κάποιο πρόβλημα τους εμποδίζει να πετύχουν τους στόχους τους.

  ΙΧΘΥΕΣ

  Θα έχουν συχνά την ευτυχία να λαμβάνουν χρήματα από μια κληρονομιά ή από το άγγιγμα της τύχης . Είναι αρκετά αφηρημένοι και μπορεί να κάνουν κακές επενδύσεις. ΓιΆ αυτό συνήθως, είναι οι γνωστοί τους αυτοί οι οποίοι επιφορτίζονται με το να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 23, 2019 6:06 pm